Konsert: VULKANO


VULKANO är en postpunkig electropop-trio från Stockholm, bestående av av Lisa Pyk Wirström på synth, Rebecka Rolfart på bas och Cissi Efraimsson på trummor och sång. Alla tre var tidigare medlemmar i det ikoniska indiepopbandet Those Dancing Days, och har gjort gästinhopp hos många av Sveriges största alternativa artister, från Teddybears (Cissi Efraimsson), till El Perro Del Mar (Lisa Pyk Wirström) och Markus Krunegård (Rebecka Rolfart).


VULKANO är nu aktuella med sitt fjärde album ”Fantasy vs. Reality”, en kaxig poppunk-pärla där trion är lekfullare och mer experimentella än någonsin. De blandar influenser från new wave, punk och dansmusik. Varje låt har dessutom ett starkt eget visuellt tema, där bandet i samarbete med konstnärer och filmskapare i Stockholm och Los Angeles, har spelat in videor till varje låt. Dessa videor kommer parallellt med det nya albumet att släppas som ett visuellt album på VHS.


En dynamisk nytappning av soundet hos VULKANO; ett av Sveriges främsta DIY-band, som släpper albumet på eget skivbolag.

Support: JUNI


JUNI skapar mörk, elektronisk musik med tunga beats som blandas med organiska instrument såsom fiol och nyckelharpa. Inspiration hämtar hon från livets mörker, små som stora bekymmer. Bakom artistnamnet hittar vi växjöbördiga artisten och låtskrivaren Julia Nilcrantz


Förra året debuterade hon med låten ”Change” och senare i år ryktas det om en uppföljare. Denna kväll framför hon sina låtar i avskalad trio-tappning med piano och fiol. 

LÖRDAG 22/10
Dörrar öppnar 19:30
Live på scen
Support: JUNI 20:00
VULKANO 21:00


150 kr entre - biljetter köper du här:
https://www.biljettkiosken.se/event/221022-bunkerbar-vulkano


Hofs Lifs, Kungsgatan 31, Växjö-

Evenemanget är ett samarbete mellan Bunkerns vänner och Hofs Lifs / Under Ekarna.